O bistriţeancă se ocupă de ţinutele prim-ministrului României, Viorica Dăncilă

Adoptând în ţinutele ei un stil tradiţional, prim-ministrul României Viorica Dăncilă s-a remarcat încă de la prima apariţie publică după ce a fost nominalizată la conducerea Guvernului. Cu siguranţă, nu este bistriţean care să nu fi recunoscut marca paltonului de culoare albă, cu flori tradiţionale, care a atras şi atenţia specialiştilor în modă din Bucureşti. Paltonul, la fel ca alte ţinute, adoptate de Viorica Dăncilă, este confecţionat în atelierul Virginiei Linul la Salva şi face parte din brandul LinIA tradiţională. Un astfel de palton costă 900 lei.
"Multumesc din suflet doamnei premier ca poarta cu drag creațiile mele . Produsele românești trebuie promovate la cel mai înalt nivel cu mândrie , dragoste si responsabilitate. Multumim ca simțiți românește" spune Virginia Linul.

Iată că, de la colaborările cu celebrul designer francez Philippe Guilet până la adoptarea acestor ţinute de către doamnele din politică nu a fost decât un pas. Printre cele care au crezut încă de la început în LinIA tradiţională adoptând aceste ţinute în Parlament şi la emisiunile de pe televiziunile naţionale a fost şi ministrul Doina Pană. Apoi, să nu uităm de vedetele care sunt fidele acestor ţinute de la Andra la Loredana, Paula Herlo, Horia Brenciu, Elena Lasconi sau Nea Marin, cel care în toate show-urile lui a promovat ţinutele din atelierul Virginiei Linul.

Felicitări.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]