O fetiţă de 11 ani, din Bistriţa, premiată de poliţişti. A filmat hoţii cu telefonul mobil şi i-a predat Poliţiei!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud continuă să mulțumească unor persoane care au ales să se implice și care au dat o mână de ajutor, în cadrul campaniei desfășurată de Compartimentul de Relații Publice în luna decembrie a.c., ”Nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită!”.

Poliţiştii i-au acordat o diplomă unei fetiţe de 11 ani, din municipiul Bistriţa, la şcoală, pentru un gest responsabil făcut de ceva vreme.

Fetița, în timp ce se afla acasă, cu familia, a observat de la geamul locuinței câțiva indivizi suspecți care împărțeau dintr-un portofel, o sumă de bani. A filmat cu telefonul mobil, și-a anunțat părinții și împreună cu aceștia a adus înregistrările la Poliția Municipiului Bistrița. Mai departe, oamenii legii și-au făcut treaba, au identificat și depistat autorii unui furt, au restituit prejudiciul păgubitului“, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud îi mulțumesc fetiţei și își doresc să fie cât mai mulți oameni ca ea, care dau dovadă de spirit civic, care se opresc să ajute pe alții, care își pierd din timpul lor pentru a da o mâna de ajutor, care se implică.
Mai mult, fetiţa nu a bravat în faţa colegilor că a fost premiată de poliţişti, spunându-le doar că a fost chemată până la direcţiune.

Modestia este o trăsătură de caracter care denotă atât o bună creștere (cei 7 ani de acasă), cât și o educație corectă și responsabilă primită  la școală .

 

 

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]