O fetiţă de opt ani a murit. A fost lovită de o maşină condusă de un elev de liceu

sursa: Mediafax

O fetiţă de opt ani din Sângeorz-Băi a murit, joi, la spital, după ce a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani, elev în clasa a XII-a.

Accidentul a avut loc în zona parcului din staţiunea Sângeorz-Băi, pe strada Someşului, unde, de altfel, locuieşte familia fetiţei.

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că, potrivit mai multor martori, fetiţa ar fi sărit de pe trotuar direct în stradă, iar un şofer, un tânăr de 19 ani, elev în clasa a XII-a, nu a mai putut să o evite.

"Familia fetiţei locuieşte chiar acolo, în zona parcului. Ea mergea pe trotuar şi a sărit în faţa maşinii. Şoferul, un tânăr de 19 ani, elev în ultima clasă de liceu, fiul unuia dintre patronii localului din zonă, nu a putut-o evita. A rănit-o grav. Echipajul SMURD pe care îl avem la Sângeorz-Băi era plecat în altă misiune, iar ambulanţa întârzia. Mi-au spus oamenii că a urcat-o tatăl ei în maşină şi a dus-o spre spital. Probabil s-au întâlnit cu ambulanţa pe drum. A murit, biata de ea, la spital. Era în clasa a II-a", a spus Venig.

El a explicat că strada pe care s-a petrecut accidentul este una care are o porţiune de 400 de metri de drum drept şi se circulă cu viteză.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a început o anchetă în acest caz.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]