O mireasă modestă pentru o nuntă impecabilă

În dimineaţa zilei de nuntă se poate ca mireasa să simtă că toată presiunea este în spatele sǎu, încât trece pe pilot automat şi începe să ia fiecare lucru îl ordine în aşa manieră încât să se îmbrace, să se coafeze, să îşi pregătească fiecare moment în propriul stil pentru a se bucura de ziua sa specială. Este important, totuşi, să amintim că există câteva lucruri pe care o mireasă trebuie să le păstreze în minte şi să se asigure că nu uită ce trebuie să facă în dimineaţă zilei sale de nuntă.

            Incălţăminte fără toc în locul celor cu toc

             Fie că mireasa merge până la salonul de coafor şi de machiaj, fie că merge până la magazin pentru o pereche de ciorapi, aceasta trebuie să poarte o încălţăminte lejeră, fără toc, care nu o deranjează, pentru că are nevoie ca în următoarele ore să rămână în picioare. Ziua nunţii este diferită pentru fiecare dintre noi. Dacă eşti mireasă şi începi să porţi tocuri de la prima oră a zilei în timp ce te pregăteşti, îţi vei obosi picioarele înainte de propriul eveniment unic. Seara, cu siguranţă va fi o durere continuă încât este cel mai bine să ai mai multe opţiuni de încălţăminte pentru această zi.

            Trusa de machiaj să fie pregătită

             Chiar dacă mireasa a venit de la salonul în care şi-a realizat un machiaj superb şi unic, va avea nevoie de o trusă de cosmetice pentru a păstra şi întreţine machiajul. În cazul în care lacrimile vor curge de emoţie, tenul va avea nevoie de pudră sau de fond de ten şi cu siguranţă nu va lipsi rujul. Ca şi mireasă, trebuie să te asiguri că nu pui prea multe produse de machiaj în trusǎ şi că le vei alege doar pe cele de înaltă calitate care pot fi purtate în clutch-ul preferat.

            Inele curate ca spuma

            Asiguraţi-va că inelele sunt curate ca spuma şi strălucesc ca stelele, pentru că inelul va fi un cadru de prim plan pentru numeroase fotografii. Cu siguranţă nu te-ai dezlipit de inelul de logodnă, despre care viitorul tău soţ spune că a fost un inel logodnă la preţ extraordinar. Nu trebuie să porţi un inel imens de diamant sau unul cu o mulţime de pietre pentru a obţine atenţie, ci este frumos şi unul simplu, dar care va face ca strălucirea şi fineţea să fie un truc de reuşită pentru cele mai incredibile fotografii de nuntă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]