O nouă filă de istorie, Cupa Gloria Junior. 14 echipe câştigătoare!

Împreună ... 300 de fetițe, 14 profesori, 12 super jucătoare, o echipă - CS Gloria 2018 BN, zeci de părinți, o galerie de suflet ...  am scris o nouă filă de istorie a Gloriei 2018. Cam aceasta este descrierea oferită de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud pentru prima ediţie a Cupei Gloria Junior, eveniment organizat alături de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

         Turneul se înscrie în programul de susţinere a handbalului juvenil. ”E un proiect unic în țară. Aceasta a fost doar prima ediție, până la finalul anului competițional vor mai fi cel puțin încă două turnee de acest gen. Sunt în mod cert cel puțin 20 de fetițe care au aptitudini native și pe care peste un an le vom transfera la Bistrița și le vom înscrie în campionatul național de junioare”,a spus, după festivitatea de premiere, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița – Năsăud.

         De fapt, toate cele 14 echipe sunt câştigătoare, acestea fiind recompensate cu diplome, cupe şi medalii pentru fiecare jucătoare. Au fost distinse,însă, trei jucătoare. Care s-au remarcat, şi anume Denisa Moldovan - cel mai bun portar al primei ediţii a Cupei Gloria Junior
AS Cutezătorii Teaca; Ștefana Paşca - cea mai bună jucătoare a primei ediții a Cupei Gloria Junior, Liceul cu Program Sportiv Bistrița şi Nerea Harosa - golgeterul primei ediții a Cupei Gloria Junior
Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Năsăud.

         Alături de micuţele handbaliste, astăzi au fost jucătoarele Gloriei, care le-au susţinut atât pe parcursul meciurilor, cât şi în pauze. Primarii din localităţilede unde provin aceste echipe au fost şi ei implicaţi în premierea sportivelor, într-o zi ce nu va fi uitată de viitoarele campioane.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5