O nouă premieră medicală la Spitalul Județean Bistrița, la Secţia ORL! Felicitări echipei operatorii conduse de dr. Adrian Demian!

O operație complexă, de laringectomie totală, care până acum se putea face doar în clinicile de specialitate din orașele universitare, a fost realizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Intervenția chirurgicală complexă a fost posibilă la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, atât datorită profesionalismului dr. Adrian Demian și a echipei dumnealui -
dr. Gheorghe Roşca - medic primar ORL, dr. Horaţiu Rablau - medic rezident an IV ORL, dr. Victor Saca - medic primar ATI – cât şi achiziției unui videoendoscop pentru ORL, finanțată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

„Doar pentru aparatură și tehnică medicală, Consiliul Județean a alocat în acest an 4.2 milioane de lei. Scopul meu de când am ajuns la Consiliul Județean a fost să dezvolt alături de specialiștii din Spitalul Județean, mecanisme pentru a oferi servicii medicale de calitate, pacienților din județul nostru. Alături de managerul Gabriel Lazany și echipa medicală am început o “revoluție”, care continuă zi de zi prin fapte concrete! Felicitări echipei manageriale și cadrelor medicale pentru aceste premiere pentru medicina bistrițeană!”, a  transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Managerul SJU Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, a ţinut să-i felicite pe medicii bistriţeni. „Felicitări echipei operatorii coordonate de dr. Adrian Demian, care demonstrează prin gradul de complexitate al intervențiile chirurgicale pe care le realizează la nivelul secțiel ORL, că investițiile majore făcute în Spitalul Județean de Urgență Bistrița au o finalitate practică”, a declarat managerul spitalului bistriţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]