O oportunitate de nerefuzat !!!

Bistriţenii pot plati mai puţin la factura de gaz şi electricitate.

     Începând cu luna aprilie a acestui an, Energaz adeschis o filială la Bistriţa unde locuitorii pot beneficia de o reducere de până la 12% la  gazului metan şi de 12% la preţul energiei electrice,dar şi de o altă abordare a relaţiei cu clienţii.

    Garanţia satisfacţiei clientului constă atât în LEGEA 123/2012, cât şi în Ordinul 105/2014, care spun şi asigură orice client de posibilitatea de a schimba oricând furnizorul de energie, chiar dacă aceasta are un contract pe o perioadă de 1 sau 2 ani. Deci, oricând chiar şi după o lună, clientul are dreptul GRATUIT să schimbe furnizorul din nou fără nici o penalizare sau pierdere pentru el.

     Energaz, companie ce are un contract de colaborare cu distribuţia E.ON-actualul Delgaz Grid, le oferă bistriţenilor o alternativă avantajoasă, prin următoarele beneficii:

  1. Fără regularizări sau estimari-citirea se face lunar, iar pe facture apare exact cât s-a consumat, fără a se plăti nimic în plus.
  2. Agenţii teritoriali din Bistriţa merg acasă la client pentru a rezolva orice nelămurire,deci fără call center şi aşteptare timp de zeci de minute pe fir pentru un simplu răspuns.
  3. Posibilitatea de plată liniara, adică iarna factura să fie la fel că vara, plătindu-se o medie în fiecare lună, în loc de consumul lunii trecute.
  4. Factura se poate plăti direct la agentul Energaz, care va veni acasă la client cu chitanţier, sau la orice magazine cu terminal de plată PayPoint ori bancă, dar şi online.

 

     Directorul proiectului Calin Donca declara :”ESTE VORBA DE NOU SAU VECHI , de preţuri monopoliste în care am stat atâţia ani sau de oferta unei concurente mult mai avantajoasă. Cum putem oare scădea preţurile decât dacă nu susţinem o piaţă concurenţială în care, la fel ca în cazul telefoniei, furnizorii de servicii să se lupte cu oferte din ce în ce mai avantajoase pentru clienţi, astfel încât după câteva luni sau ani să plătim din ce în ce mai puţin pentru ce era până nu demul un sistem închis şi indiferent faţă de clienţi.”

 

    În Bistriţa  ne puteţi găsi pe strada Constantin Roman Vivu , nr 1 lângă Sala Polivlenta,  iar pentru detalii la telefon ne puteţi suna pe numărul 0731 900 100.

 

Foarte important de reținut este faptul că ENERGAZ are un contract cadru cu EON Distribuție, așadar totul va funcționa la fel ca până acum având însă avantajul micșorării costurilor facturilor la gaz și electricitate datorită citirii indexului în fiecare lună!

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]