O superbă serbare, dedicată lui Moş Crăciun, de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu

Un moment de gingăşie, frumuseţe şi bucurie au trăit, la cote maxime, elevii clasei a IV-a D de la cunoscuta şi apreciata unitate de învăţământ – Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Bistriţa, conduşi cu mult profesionalism şi măiestrie psiho-pedagogică de către modelatoarea de suflete inocente ale elevilor, înv. Diana Griga Sarca, care au oferit părinţilor, fraţilor, bunicilor, rudelor, invitaţilor, colegilor etc., momente de mare sensibilitate, într-o serbare de ţinută, cu o costumaţie care a impresionat asistenţa, printr-un elocvent şi sugestiv tablou realizat de Moşi Crăciuni şi Ileana Cosânzene, care aşteaptă şi au aşteptat cuvenitele cadouri după un semestru de muncă şcolară.
După evoluţia deosebită a micilor artişti, printre care am remarcat-o pe eleva Ana Adela Galbin, o fetiţă cu o gingăşie aparte, o sensibilitate sufletească şi o dăruire exemplară pentru reuşita evenimentului, inclusiv la învăţătură, fiind atent supravegheată de către părinţii, prof. Ana Magdalena Galbin şi Zamfir Galbin, toate sufletele nobile şi cristaline ale copiilor au fost răsplătite cu frumoase şi consistente daruri oferite de Moş Crăciun, pentru frumuseţea, dăruiea şi performanţele obţinute la învăţătură, în semestrul I, anul şcolar 2017-2018.
Merită subliniat faptul că la Grădiniţa nr. 16 Bistriţa, aflată în apropierea Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”, a avut loc o serbare similară, cu denumirea „Îl aşteptăm pe Moş Crăciun”, unde Grupa Mare, condusă cu multă dăruire şi profesionalism de către ed. Mihaela Pop, a impresionat asistenţa, mai ales prin evoluţia gingaşei Anca Maria Galbin, o fetiţă cu zâmbetul pe faţă, suflet şi inimă, în sceneta Naşterea Domnului Iisus Hristos, cântece şi poezii şi Punct în limba engleză, a fost răsplătit cu ropote de aplauze.
Momente de aleasă preţuire pentru frumoşii şi iubiţii copii, cât şi pentru părinţi, care merită să aibă „Sărbători cu bucurie!” şi „La mulţi şi fericiţi ani!”

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]