Oana Alexandra Arman, educatoarea de 10 din Sângeorz Băi! Singura notă maximă, la titularizare, pe judeţ !

Anul acesta, la concursul de titularizare, un singur candidat a reuşit să obţină nota maximă. Este vorba despre Oana Alexandra Arman, de loc din Sângeorz Băi, care a susţinut proba de Limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii.
Absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, promoţia 2016, profil Filologie, Alexandra Arman a urmat cursurile Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. În primul an de activitate, care a fost unul atipic din cauza pandemiei, a predat la Grădiniţa nr. 13 din Bistriţa, număr care se pare că i-a purtat şi noroc.
„Examenul nu mi s-a părut dificil, asta poate şi pentru că m-am pregătit foarte mult, am stat săptămâni întregi în casă şi am învăţat deoarece mi-am dorit foarte mult să iau notă bună. Sunt două posturi titularizabile la nivelul judeţului, la Galaţii Bistriţei şi Pintic, şi cred că voi opta pentru Galaţii Bistriţei”, ne-a declarat Alexandra Arman.
O felicităm pentru nota obţinută şi-i dorim o carieră frumoasă şi îndelungată alături de de copiii noştri, cu sănătate, dăruire, răbdare şi profesionalism.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5