Fotbal. Liga a IV-a. Etapa a II-a

Oaspeţii nu au depus armele până în ultima secundă

Progresul Jelna – Unirea Lechinţa 5-1 (2-1)

Jelna, timp excelent pentru fotbal, teren bun de joc, spectatori aproximativ 100, marcatori: Gigi Bereţchi, Bâzdâra, Macovei, Mureşian (de două ori), respectiv Lăcătuş.

Partida a fost condusă bine, la centru – Marius Poenar, ajutat la cele două linii de către Dorel Lucaci şi Ovidiu Timar. Observator al AJF BN – Horaţiu Pârţiu.

PROGRESUL JELNA: Pop L., Macovei, Arcălean (min. 55 Vărărean), Bugnar (68 Cotuţ), Ani (55 Bârlean), Mureşian, Şomodi, Tot (cpt.), Bâzdâră, Bereţchi şi Bâlă (min.80 Chiş). Antrenor – Traian Ionele.

UNIREA LECHINŢA: Han (80 Petri), Biriş, Raţ (cpt.), Negru, Zadic, Moldovan, Gherman (min. 60 Eke), Berchi, Tornea, Lăcătuş, Varga (min.71 Miclea).

Antrenor – Dorel Bozeşan.

Se pare că tactica noului tehnician al echipei Progresul Jelna, Traian Ionele, a fost de bun augur pentru elevii săi. Primele 30 de minute, ţesături de pase, cu o atingere şi două pentru obosirea adversarului şi, bineînţeles, cu atacuri furibunde la poartea lui Han. Prima incursiune a gazdelor soldată cu gol, chiar în debutul partidei, autorul lui, nimeni altul decât noul venit la această echipă, şi fost golgeter al vecinilor de la Cetate, Gigi Bereţchi, care trimite cu latul în plasă: 1-0. Minutul 9 – Han se remarcă la foarfeca din întoarcere a lui Bugnar, execuţie de mare maestru. Un minut mai târziu, Mureşian trimite o torpilă de la 30 m în braţele portarului. Min. 35 – combinaţii de pase

Tot – Bereţchi – Bâzdâră, ultimul şutează puţin peste bară. Un minut mai târziu oaspeţii egalează după o gafă în linie a gazdelor. Autorul golului – Lăcătuş: 1-1, după o lovitură de cap din 6 m. Cu două minute înaintea pauzei, Ani centrează de pe linia de 16 m, Bereţchi deviază balonul, iar Bâzdâră, aflat în unghi, trimite în plasă: 2-1. Min. 53 – oaspeţii scapă spre poartă prin jucătorul Tornea, singur cu portarul trimite în braţele acestuia. Min. 68 – Bâzdâră centrează peste linia de fund, dar Mureşian trimite cu capul în plasă: 3-1. Un minut mai târziu, Bâzdâră a fost foarte aproape de gol în urma unei lovituri de cap scoasă de pe linia porţii. Min. 70 – eurogol marcat de Macovei, un voleu de la 30 m în colţul lung sub bară: 4-1. Min. 81 – Tornea expediază un balon la firul ierbii, dar reţine portarul Pop.

Min. 83 – noul intrat, Bârlean, driblează trei jucători, centrează în gura porţii, iar Mureşian, singur, trimite în plasă: 5-1, acesta fiind şi rezultatul final. De apreciat jocul sportiv al ambelor echipe, dar în mod special oaspeţii din Lechinţa pentru dăruirea din teren până în ultima secundă de joc.

Dacă ar mai fi de remarcat pe cineva, jucătorul gazdelor Bâlă, un bun tehnician al balonului, cum rar se mai găsesc în Liga a IV-a.

Traian Ionele: “Felicit ambele echipe cum au jucat deschis, mai ales oaspeţii, care nu au refuzat jocul până în ultima secundă. Mulţumesc echipei pentru cele trei puncte câştigate. Sperăm să facem un joc bun la Cetate în următoarea etapă”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5