Omagiu primarului Viorel Chirlejan

† Organizaţia Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud deplânge prematura dispariţie din mijlocul nostru a celui care a fost VIOREL CHIRLEJAN, un prieten adevărat, coleg desăvârşit, primar sufletist, cu speranţa că tot ceea ce el a făcut pentru comunitatea pe care a slujit-o aproape 12 ani nu va fi niciodată uitat. Ne vom ruga pentru liniştea lui şi suntem alături de greu încercata familie.

Rămas bun Viorel, Dumnezeu să te odihnească în pace!

PREŞEDINTE

EMIL RADU MOLDOVAN

† Ne exprimăm întreaga compasiune şi sincerele noastre condoleanţe familiei îndoliate, greu încercate prin trecerea în nefiinţă a celui care a fost primarul comunei Şieu Odorhei, VIOREL CHIRLEJAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal

Bistriţa-Năsăud

Preşedinte,

Ioan Oltean

† Primarul comunei Lechinţa, consilierii şi întregul personal al instituţiei au aflat cu profundă durere şi consternare despre încetarea fulgerătoare din viaţă a celui care a fost primarul comunei Şieu Odorhei, prietenul şi colaboratorul nostru VIOREL CHIRLEJAN, gospodar desăvârşit, un om cu calităţi deosebite, ce s-a implicat cu toată puterea şi priceperea în slujba comunităţii pe care a servit-o ca nimeni altul. VIOREL CHIRLEJAN va rămâne în inimile şi sufletele noastre ca o personalitate ce şi-a pus amprenta asupra dezvoltării comunei şi nu numai. Îi vom păstra veşnic o amintire frumoasă şi memoria binecuvântată.

Să-i fie ţărâna uşoară. Condoleanţe sincere familiei îndoliate.

Romeo Florian, primarul comunei Lechinţa

† Filiala PNL Bistrita-Nasaud isi exprima profundul regret pentru decesul celui care a fost primarul comunei Sieu-Odorhei, VASILE CHIRLEJAN si transmite sincere condoleante si ganduri de alinare familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Presedinte PNL BN

Deputat Ioan Tintean

† Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud aduce un ultim omagiu celui care a fost primarul comunei Şieu Odorhei, domnul VIOREL CHIRLEJAN.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Preşedinte,

Liviu-Mihai Rusu

† Sunt alături de familia Chirlejan din Şieu Odorhei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost primarul comunei Şieu Odorhei, CHIRLEJAN VIOREL.

Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Secretarul Judeţului Bistriţa-Năsăud,

Iosif Redl

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5