Oniţa Mureşan expune la Saloanele Moldovei

Artistul plastic bistriţean Oniţa Mureşan este prezentă, în urma jurizării a sute de lucrări, la Saloanele Moldovei, expoziţie internaţională, cel mai mare salon organizat de UAP România şi Republica Moldova aflat la a XXII-a ediţie. Compoziţia pe care o prezintă se numeşte "Popas" şi “poartă melancolia Impresionismului, de la care am trecut fără să îmi dau seama şi făra urmă de nostalgie” după cum ne declară autoarea.
Vernisajul este programat joi, la ora 16 la Galeriile Alfa din Bacău, urmând ca la finele lunii august expoziţia să fie mutată la Chişinău. Cu acest prilej va fi editat şi un catalog. Preşedintele comisiei este Dionis Puşcuţa, coordonatori Elena Lăcrămioara, director C.M. "Iulian Antonescu" Bacău şi Chenadie Jalba preşedinte UAP Moldova. Salonul se desfăşoara la Muzeul de Artă "George Apostu" şi Galeriile Alfa.
Între două expoziţii Oniţa Mureşan pictează în grădina ei, care este în splendoarea înfloririi, vacanţa transformându-se în lucru, lucru...spre bucuria celor care iubesc arta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5