Operaţiunea briceagul, pe păşunea din Albeştii Bistriţei

Joi seara, prin apelul de urgenţă la 112, poliţiştii au fost sesizaţi că pe păşunea comunală Albeştii Bistriţei a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, din care două prezintă leziuni prin tăiere cu un obiect ascuţit (cuţit).

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat persoanele implicate, K.P. de 22 ani, din Josenii Bârgăului şi P. V. de 16 ani din Albeştii Bistriţei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit pe păşunea satului cu P. L. de 27 ani din Lechinţa, păstor la o cireadă de vaci. Între cele trei persoane s-a iscat un conflict spontan, lovindu-se reciproc, iar P. L. provocându-le leziuni celorlalţi doi cu un briceag”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud le-a acordat primul ajutor, fiind transportaţi la UPU Bistriţa. În urma constatărilor preliminarii efectuate de Serviciul Medico-Legal Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a stabilit că K. P. prezintă leziuni traumatice care necesită 16-17 zile îngrijiri medicale, iar P.V. prezintă leziuni traumatice ce necesită 12-13 zile de îngrijiri medicale şi nu întrunesc caracteristicile medico-legale ale punerii în primejdie a vieţii.

În acest dosar, cercetările sunt efectuate de continuă de lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]