Otilia Râpan, la Şcoală de vară a femeilor liberale

Aproape o sută de doamne din toate judeţele au participat la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale, ce a avut loc, în 27-29 mai, la Stâna de Vale, judeţul Bihor, ocazie cu care au dezbătut propunerile liberale din diverse domenii şi au identificat soluţii pe care le vor înainta conducerii Partidului Naţional Liberal, pentru a fi introduse în programul de guvernare comun, al Uniunii Social Liberale.

Potrivit Otiliei Râpan, preşedintele OFL B-N, lucrările au fost animate de discuţii intense, iar Şcoala de vară a fost o bună ocazie de a întări legăturile din Organizaţia Femeilor Liberale.

Acestea s-au desfăşurat, sâmbătă, în prezenţa Marianei Câmpeanu, vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte OFL, a rectorului UBB Cluj Napoca, Andrei Marga, membru BPC al PNL, a senatorului Cornel Popa, vicepreşedinte PNL.

,,În deschiderea lucrărilor, deputatul Lucia Varga, preşedinta organizaţiei de femei, a declarat că obiectivul OFL este de a implica în politică femei de valoare, cu ajutorul cărora să se promoveze politici care pot ajuta electoratul feminin, răspunsuri la unele probleme cu care femeile se confruntă în viaţa de zi cu zi”, ne-a declarat Olitila Râpan.

Rectorul UBB Andrei Marga a detaliat programul liberal în învăţământ, dând ocazia doamnelor să pună întrebări la care a răspuns cu amabilitate, ascultând şi propunerile acestora privind educaţia.

Femeile prezente la lucrările şcolii de vară au dialogat cu Mariana Câmpeanu pe tema măsurilor din domeniul muncii şi protecţiei sociale.

,,În a doua zi a Şcolii de vară, în prezenţa lui Ovidiu Silaghi, vicepreşedinte PNL şi a primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, s-a discutat programul economic care a fost prezentat de USL, cu măsurile de redresare care ţin cont de situaţia economică actuală, ne-a mai spus Otilia Râpam, preşedintele OFL B-N.

Femeile liberale au pus întrebări şi au solicitat amănunte privind măsurile cuprinse în programul economic.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]