Ovidiu Creţu: În primăvara anului viitor, Bistriţa va avea un mall

Două companii intenţionează să construiască mall-uri la Bistriţa, fie în zona de intrare în oraş, de la Unirea, fie în zona UCTA, a anunţat primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.  

         “Nu ştiu dacă va fi un mall, în sus de Kaufland, sau un shopping center. Cred că ceva de genul acesta. Dar sunt la concurenţă cu cei care vor să facă într-adevăr un mall în zona UCTA, dar şi unul şi altul ştiu că cine termină primul îşi ia clienţii.

         Eu cred că în primăvara anului viitor Bistriţa va avea un mall, ori într-o parte, ori în alta. Pe documente, este un război acum, mi-ar trebuie mâine, mi-ar trebui ieri. Sigur că îi sprijinim, pentru că suntem interesaţi să avem astfel de centre în Bistriţa”, a explicat primarul Bistriţei.

         Deocamdată, stadiul proiectelor este la nivelul obţinerii certificatelor de urbanism, astfel că nu se cunosc detalii privind funcţionalitţile pe care acestea le vor avea. 

Comentarii

19/05/16 09:28
Vizitator

Minciuni electorale. Promitand ca Bistrița va avea în primăvara anului viitor mall sau un shopping center, Cretu vinde pielea ursului din padure. El stie bine ca lucrurile acestea nu depind de el, insa vrea sa-i mai abureasca pe bistriteni ca sa mai obtina cateva voturi. Reamintim ca inca in sept.2009, se anunta cu surle si trambite ca Globe Trade Center urmeaza sa deschida la Bistrita centrul comercial Galleria Mall pana pe la jumatatea anului 2010. Acest MALL denumit Galeria Bistrita urma a fi construit pe Calea Moldovei, in zona din apropierea supermarketului Unicarm. Dispus pe 26.400 metri patrati, mall-ul era prevazut sa aiba un etaj si 850 de locuri de parcare.
Vezi si: http://www.rasunetul.ro/vrem-mall-uri-insa-nu-rezista-nici-hipermarket-u...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5