Ovidiu Creţu, proiecte de viitor

Rep: - Ce veţi face pe viitor, ce proiecte de viaţă aveţi?

Primar Ovidiu Creţu: - Se zvonea că m-aş duce în zona industrială. Dacă m-aş duce undeva, m-aş duce în zona industrială. Dacă aş vrea să fiu activ, m-aş duce în zona industrială. Am avut câteva oferte bune, dar m-am dus la Comelf şi le-am spus că nu revin nici la ei, nici la alţii, iar dacă vor avea nevoie de un sfat, îl dau gratis. Nimic pe bază de protocol, de contract.

Vreau să mă ocup de familie, din păcate e împrăştiată, fiică-mea e la Cluj, fiul meu în Japonia. Nu au niciunul interes să vină şi nici eu nu am interes să mă duc să mă mut acolo, dar vreau să mă duc să stau cu nepotul meu o lună, nu două săptămâni. Soţia mea nu vrea să se pensioneze, dar mă duc şi singur. Fiica mea nu este căsătorită, dar poate se va căsători, va avea un copil. Am nevoie de timp.

Am o grădină mare şi frumoasă pe care o îngrijesc eu şi pe care vreau s-o îngrijesc şi mai bine de acum înainte.

Vreau să călătoresc mai mult, ca turist. Cât eram în zona industrială, am călătorit foarte mult, de două ori pe lună eram în străinătate, dar nu apucai să vezi mare lucru. Voi urmări City-break-urile ieftine, pot să mă duc oricând, nu am concediu. Vreau să mă duc la schi, vreau să mă duc la pescuit în Deltă.

Sunt sănătos, Doamne, îţi mulţumesc şi vreau să-mi trăiesc viaţa aşa cum pot din pensia pe care o am.

Rep.: - Un gând de final...

Primar Ovidiu Creţu: - Las Primăria cu contracte finanţate – vor trebui să mai scoată bani pentru cofinanţări, cu echipe specializate, antrenate. Sunt convins că acest aparat poate să facă lucruri foarte bune. Dacă primarul următor va dori să facă altceva este problema lui şi va răspunde din patru în patru ani, în faţa bistriţenilor.

Sunt mulţumit pentru ceea ce am reuşit să fac, sunt recunoscător cetăţenilor pentru că mi-au dat aceste şanse, să foarte mulţumit când mă văd cu oameni simpli care mă întreabă de ce nu am mai candidat. Sunt convins că scoteam mai mult de 12.000 voturi cât a primit domnul Turc, mergând pe linia clasică. M-am bazat pe sinceritatea care iese din om. Asta ştiu să fac, asta am făcut, asta voi face în continuare. Vreau să vă mulţumesc şi vouă pentru că aţi fost presa care nu v-aţi ticăloşit şi nu aţi cerut taxă de protecţie. V-aţi respectat onorabilitatea, trăind rău, dar vertical.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5