Ovidiu Creţu: Vom schia la Bistriţa în luna ianuarie. Dacă aveam majoritate, schiam de patru ani

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a anunţat că bistriţenii ar putea schia pe pârtia din Complexul Wonderland în luna ianuarie, peste circa 10 zile, după ce vor fi făcute reglajele la telescaun şi va fi semnat contractul cu firma care va opera serviciile de transport pe cablu.

„Astăzi urmau să sosească reprezentanţii firmei Doppelmayr (Austria), care a furniza echipamentul, respectiv telescaunul, să facă reglarea la cald, adică în funcţionare. Nu ştiu dacă sunt sosiţi, nu am primit informarea. În mod firesc, are circa 10 zile pentru a asigura reglajul, pentru că fiecare rolă de pe stâlp trebuie să fie reglată. În momentul finalizării ei, probabil că vom finaliza şi desemnarea firmei care operează. Avem o singură ofertă, eu sper că va fi în regulă. Comisia lucrează la analiza ofertei respective şi vom putea să dăm drumul la pârtie, în 10 zile, ceva de genul acesta”, a declarat primarul Ovidiu Creţu, la finalul şedinţei extraordinare.


Primarul Bistriţei nu a dorit să lanseze o dată fixă pentru darea în funcţiune a instalaţiei de transport pe cablu şi inaugurarea pârtiei. „Zece zile, zic eu, dacă termină în 6 zile, cu atât mai bine, dacă termină în 12 zile, asta e. Va fi luna ianuarie”, a menţionat Ovidiu Creţu.

Acesta a spus că regretă de 8 ani de zile faptul că nu s-a putut schia la Bistriţa, după ce proiectul a fost blocat în Consiliul Local, în mandatele anterioare. „Regret de 8 ani de zile, pentru că dacă aveam majoritatea asta în Consiliu în 2008-2012, schiam de 4 ani pe pârtia respectivă. Mă rog, asta este”, a răspuns Ovidiu Creţu întrebării unui jurnalist.


Potrivit primarului Creţu, în luna februarie vor fi organizate şi Serbările Zăpezii, în noua locaţie. Pentru săniuţe, administraţia municipală va încerca să amenajeze un loc special, lângă pârtie, dar fără posibilitatea de a urca cu telescaunul.

Comentarii

10/01/17 11:14
Cititor de Bistrita

Oare de ce suntem noi romanii atat de DISTRUCTIVI unii fata de ceilalti si de ce imediat ce " roata la butoane " se invarte, tot ce au facut " cei dintai " distrug si desfiintzeaza " cei din urma "... indiferent din ce tabara politica fac parte ?
Daca PD si PDL-ul nu baga atatea strambe celor de stanga , astazi aveam si " drum de ocolire " ( centura, curea, aleie, strada, poteca sau cum dra.cu i-ar fi zis... ) facut pe bani europeni ... si cate altele care nu neaparat au avut o anumita " culoare la copertile proiectelor " .
Cred ca noua romanilor nu ne trebuie nici razboaie, nici migratori sau cotropitori , nici catastrofe naturale, nici boli , nici molime... ca ne stim autodistruge singuri, fara nici un ajutor sau stimulent exterior sau " dinafara " ... !
Stupid people ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5