Ovidiu Danci: Am fost luat pe sus de poliţia română, bătut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o oră

sursa facebook

Incredibil mesajul transmis de actorul Ovidiu Danci azi pe facebook:

"Stiu ca pare INCREDIBIL.....in aceasta dimineata am fost confundat(asta fiind singura explicatie prin ce am trecut), luat din Centru vechi pe sus de POLITIA ROMANA, batut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o ora in baia sectiei, luat telefonul in timp ce filmam toata scena si inapoiat dupa lungi rugaminti....Motivul ca am lovit o masina de politie.....in ideea in care eu am venit cu masina unor prieteni si eu nu conduc. Când vedeam la stiri asemenea cazuri imi era greu sa cred ca asa ceva se poate intampla intr-o tara democratica. Se intampal in Romania si asta este POLITIA ROMANA!!!!"

Mesajul este insotit de o fotografie sugestiva.
Într-o interventie la “Acces Direct” – a povestit ca i se pare incredibil ce i s-a intamplat. Joi ar fi trebuit sa filmeze pentru “iComedy”, dar starea de sanatate nu i-a permis, lucru care l-a intristat extrem de tare.ert Ovidiu Danci, cu ochii in lacrimi! “Astazi ar fi trebuit sa filmez pentru iComedy. Imi este foarte greu!”
“Este greu sa imi gasesc cuvintele. Psihic nu pot sa-mi revin. Mai trebuie sa fac o gramada de investigatii. Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Pare desprins dintr-un film. Eram pe strada cu un grup de prieteni, iar politistii m-au luat, am ajuns la sectie, m-au bagat la o toaleta si m-au batut. In plus, mi-au luat si telefonul. Nu au vrut sa mi-l inapoieze. M-au tinut o ora asa fara sa pot vorbi cu cineva. La un moment dar, politistii care m-au batut si-au dat seama ca m-au confundat cu altcineva. Astazi ar fi trebuit sa filmez pentru iComedy. Imi este foarte greu!”, a spus actorul cu lacrimi in ochi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]