Până în 30 aprilie, năsăudenii care locuiesc în proximitatea a 6 străzi mai pot interveni la reţelele de utilităţi!

În atenția cetățenilor care dețin imobile pe străzile AVRAM IANCU, CRIȘAN, TUDOR VLADIMIRESCU, VASILE NAȘCU, COMOARĂ și DUMITRU VÂRTIC!
Având în vedere lucrările care urmează a fi executate în această primăvară în cadrul proiectului ”Creșterea Mobilității Urbane în Orașul Năsăud, Județul Bistrița- Năsăud”, obiectiv specific 3.2. „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă”, finanțat prin Axa prioritară 3 „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon” prin care se vor moderniza străzile Avram Iancu, Crișan, Tudor Vladimirescu, Vasile Nașcu, Comoara și Dumitru Vîrtic, rugăm cetățenii care locuiesc sau dețin terenuri limitrofe acestora să își efectueze racordurile la rețelele de utilități ( gaz, apă, canal, energie electrică ) până la data de 30 APRILIE 2021.
De asemenea, vă informăm că după data recepției investițiilor de modernizare, pe o durată de 5 ani nu se vor elibera autorizații de branșare sau alte lucrări asupra părții carosabile, datorită garanției lucrărilor, transmite primarul Dorin Nicolae Vlașin şi cons. Ioan Iovu de la Compartimentul A.D.P.P.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5