Până la finalul lunii, specialiştii APIA vor ajunge în toate localităţile judeţului

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Bistriţa-Năsăud desfăşoară o campania de informare a fermierilor, sub sloganul „Eşti Fermier European. Depune la APIA cererea de plată! 2014 – anul tranziţiei către noua Politica Agricolă Comună@.

În perioada 13 februarie - 28 februarie 2014, echipe de specialişti ai APIA Bistriţa-Năsăud se vor deplasa în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în acţiuni tip caravană, pentru informarea şi instruirea fermierilor şi a administraţiei agricole din primării cu privire la perioada de depunere a cererilor de sprijn pentru plăţi pe suprafaţă în anul 2014, modalitatea de completare a acestora, condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum şi la pachetele financiare care pot fi accesate în cadrul măsurilor de sprijin pe suprafaţă.

„APIA Centrul Judeţean Bistriţa Năsăud va transmite fermierilor existenţi în baza de date, invitaţii în vederea depunerii cererilor de plată pe suprafaţă, în acestea fiind specificate locaţia, data şi ora la care trebuie să se prezinte fermierul, numele funcţionarului public care va primi solicitarea, precum şi informaţiile referitoare la documentele care trebuie aduse”, transmite instituţia, prin intermediul unui comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5