Pasiunea stinge conflicte la Airsoft

Povestea Airsoft6

Istoria companiei Airsoft6 porneste in anul 2013, din pasiunea pentru sportul de la care imprumuta, de altfel, numele. Airsoft este un joc sportiv, cunoscut pentru o anumita nisa, in care jucatorii simuleaza conflicte sau misiuni ipotetic imaginate, ajutandu-se de replici ale unor arme reale ce lanseaza proiectii non-metalice (AK, M4, MP7, Glock, etc) sau chiar bile din metal plastic (ca munitie), cu o greutate intre 0.20 – 0.43 g. Jucatorii sunt protejati de echipamente specifice si pun in aplicare tactici militare reale.

Originile acestui sport fac trimitere spre Asia de Est (in special Japonia) anilor '50, deoarece in aceste zone armele de foc erau imposibil de obtinut, fiind impuse legile locale extrem de restrictive, astfel ca armele de airsoft apar ca alternativa legala, in absenta detinerii celor reale. Tocmai de aceea jocul este popular cu preponderenta in acele zone, fapt pentru care marii producatori de replici provin tot din Asia de Est.

Din pasiune pentru jucatori

Magazinul Airsoft6 stie faptul ca acest sport este pentru jucatori mai mult decat un hobby, fiind destinat cu preponderenta celor cu dorinta de aventura, dornici sa traiasca sentimentul unui joc ce nu cunoaste limite. Pentru aceia, dar si pentru cei ce pur si simplu gasesc acest sport util in timpul liber, Airsoft6 asigura tuturor camarazilor pasionati de airsoft o gama de servicii de calitate, precum si o gama vasta de produse riguros selectate si testate.

Fiind vorba despre un sport usor atipic, cultura organizationala a magazinului Airsoft6 impune transparenta in comunicare, astfel ca orice client poate solicita si primi feedback cu privire la produsele comercializate. Mai mult decat atat, compania ajuta la formarea de conexiuni in domeniu, punand la dispozitia clientilor sai baza de cunostinte pe care o detine si intensificand, astfel, pasiunea si curiozitatea cu privire la acest sport.

Succesul sta in pistoalele Airsoft6

Desi Airsoft6 pune la dispozitia jucatorilor pasionati de acest sport o gama variata de produse specifice, cele care atrag atentia si sunt principala alegere a jucatorilor sunt cele din gama pistoale Airsoft. Acestea reprezinta replici meticulos realizate pana in cel mai mic detaliu, imitand cu succes armele adevarate. Explicatia consta in usurinta cu care acestea pot fi folosite, suplinind nevoia de putere de foc, fiind folosite, in consecinta, ca sistem de angajare secundar. Pistoalele Airsoft6 sunt potrivite atat pentru jucatorii incepatori, cat si pentru cei experimentati, astfel ca nu exista limitari in privinta utilizarii lui.

Tu pe care il preferi?

Airsoft6 dispune de o lista de 19 producatori, mentionand printre cei mai sonori Army Armaments, G&G, Dan Wesson, Jing Gong. Paleta de culori cuprinde 10 nuante, de la argintiu la negru, in timp ce preturile sunt cuprinse intre 100,000 – 900,000 lei, cel mai des achizitionate, sau pot chiar depasi 900,000 in cazul celor mai complexe si rare modele.

Tipurile de gaz variaza intre 134A / 144A, CO2 si Green Gras, cu tragere semi sau semi / auto, cu Hop-Up fix sau reglabil. Vitezele variaza intre 100 – 105 m/s pana la 95 – 100 m/s, toate variantele putand fi vizualizate pe site-ul companiei. De altfel, pistoalele sunt manufacturate din materiale precum ABS, aluminiu, metal, nemetal / ABS sau nylon, in varianta cu / fara recul, avand diametrul de 6.08 mm.

Airsoft6 este, asadar, un univers pus la dispozitia jucatorilor pasionati de acest sport atipic si intens, limitandu-se doar la preferintele acestora. Gama larga de produse este accesibilia, iar pistoalele Airsoft6 reprezinta alegerea potrivita oricaruia doreste sa invete sau, din contra, sa isi imbunatateasca abilitatile prin practicarea acestui sport.

 

.

Comentarii

03/11/17 10:52
Comentariu

Orice detinere , port si folosire a "armelor soft " replici, asa zise "nonletale" ( cum prevede L.295/2005 modificata si completata prin L.117/20011 si alte dispozitii ulterioare... ) , nu pot fi folosite decat in poligoane de tragere ( jocuri ) special constituite si autorizate de Politia Romana si cei care detin si folosesc astfel de arme, trebuie sa urmeze un curs autorizat de arme si munitii , efectuat de o societate comerciala autorizata pentru astfel de cursuri, in urma caruia, detinatorii si utilizatorii unor astfel de arme, vor primi un atestat de absolvirea a cursurilor, care sta la baza autorizatiei emise de catre Politie, in vederea achizitionarii, detinerii si folosirii acestora .
Orice arma ( asa cum este clasificata in Legea armelor...si munitiilor... ) , chiar nonletala, se supune autorizarii ( sau notificarii ) de catre Inspectoratul Judetean de Politie prin Serviciile de arme, munitii... etc. si achizitionarea, detinerea , portul sau uzul acesteia, fara autorizarea politiei este infractiune .
Cu aceasta arma, nu se poate executa nici o tragere de agrement ori tir sportiv ( asa aiurea... in aer liber cum zice in reclama ) , inafara poligoanelor de tragere special constituite si autorizate, sau in incinte private, unde sa fie luate masuri de protectie, pentru a nu produce ranirea sau uciderea unor persoane sau animale ( indiferent de care ) si distrugerea sau avarierea unor bunuri .
Si... atentie... cu acest gen de arme, daca se executa tirul ( tragerea ) asupra unor animale cu pene sau cu par ( in acceptiunea Legii vanatoarii , vor fi intrunite elementele constitutive ale infractiunilor de uz de arma ilegal si exercitarea activitatii de vanatoare neautorizata ) si se pedepsesc penal , cu inchisoare si confiscarea armelor in cauza .
Nici comerciantii ( sau alte persoane fizice care le detin fara autorizatie ) unor astfel de arme, n-au voie s-o faca fara a fi in prealabil autorizati de catre Serviciu arme, muniti... fiind de asemenea infractiune , iar "aducerea " ( importul ) lor din strainatate are de asemenea un regim special, sub coordonarea acestui serviciu de catre Politie .
Deci, aviz amatorilor, pentru ca reclamele facute de vanzatori sunt incomplete si nu va spun acest lucru, cu toate ca ei nici nu pot vinde cuiva anume , o astfel de arma, fara autorizatia de cumparare emisa de politie , iar cei care folosesc astfel de arme, trebuie sa aiba atestat de absolvire a unui curs de arme si munitii asa cum am precizat mai sus .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]