Patru programe de formare profesională, organizate de AJOFM BN, la cererea angajatorilor!

La solicitarea agenţilor economici din judeţul Bistriţa – Năsăud, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud intenţionează să organizeze, până la sfârşitul anului 2018, patru programe de formare profesională pentru electrician în construcţii, lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii, mecanic auto şi sudor, anunţă directorul executiv Otilia Râpan.

Aceste patru cursuri sunt de tip “calificare” şi au o durată de 5 luni,  o programă de pregătire de 720 de ore, iar nivelul studiilor pentru a participa la curs este de minim 10 clase.

La solicitarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Bistriţa – Năsăud, prin Centrul propriu de Formare Profesională din cadrul A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud se fac înscrieri şi pentru alte  programe de formare profesională, precum cele de agent de securitate;- baby sitter; bucătar; coafor; comunicare în limba engleză; contabil; coşar; dulgher (exclusiv restaurator); frizer; îngrijitor bătrâni la domiciliu; inspector/referent resurse umane; instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze; lucrător comercial; lucrător calificat în culturi de câmp şi legumicultură; lucrător în structuri pentru construcţii; machior; manichiurist; maseur; ospătar(chelner); patiser; presator mase plastice; specialist în domeniul SSM; stilist protezist de unghii; zidar pietrar tencuitor.

Toate aceste programe de formare profesională sunt organizate în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi). Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare o cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă;

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională, sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]