Pericol şi nu se iau măsuri ! Un stâlp stă aninat numai în cabluri, putând oricând să cadă pe un om

Preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică, Adrian Florin Chereji, postează pe facebook o imagine cu un stălp gata să cadă pe drumul din Rebrişoara.
"Alo ISU! Stâlpul din imagine gata să se prăbușească se află în Rebrisoara. Stă aninat numai în cabluri, la primul vânt mai puternic cade, poate pe o mașină, poate pe un om. Este așa de la ultima furtună. Chiar nu aveți nici un responsabil pentru evitarea unor evenimente nedorite în zona respectivă" spune Adrian Florin Chereji.

.

Comentarii

17/10/17 10:39
Cititor

Exact asa sta un stalp de cabluri ( curent , internet si telefoane ) pe strada Agronomului din Unirea, langa calea ferata ... in urma furtunii care a fost si nimeni de atunci si pana acuma nu a intervenit . Precis se asteapta musai sa "crape " vre-un copil pe care sa cada...

29/10/17 09:52
Comentariu

Astazi este data de 29 octombrie si stalpul de pe Agronomului din Unirea, tot asa este, iar cablurile de telefonie si de internet, efectiv spanjura pe jos si nimeni nu a luat nici o masura . Domnilor de le Romtelecom sau T.mobile cum pozna-i ziceti, chiar "dormiti " (?) si nu cititi comentariile oamenilor in presa ? La Bistrita, nu exista nici un "stab"( care ia banii moca )sa vada aceste comentarii si sa intervina cu echipele de depanare ? Totul trebuie numai dupa ce se distruge totul si nu mai functioneaza nimic ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]