Perla „borcutului” – Staţiunea Sângeorz-Băi – o „oază” de sănătate şi refacere

În plin sezon estival, cine trece prin oraşul Sângeorz-Băi, nu poate şi nu rezistă să viziteze cunoscuta şi apreciata staţiune cu aceeaşi denumire, unde faimoasele ape minerale – „borcutul” – au puterea de a vindeca unele boli ale organismului, fiind cotate ca cele mai bune din Europa, depăşind, prin calităţi, pe cele din Franţa.
Primarul şi primul gospodar al oraşului, dl. ROLAND VENIG, se poate mândri, împreună cu cei din Consiliul Local, cu această „perlă de sănătate, refacere, linişte şi reîncărcarea „bateriilor” cu ioni pozitivi” pentru toţi cei aflaţi în staţiune, turiştii şi locuitorii, unde curăţenia, liniştea, spaţiile verzi etc., toată strategia ecologică se află la „ea acasă”, după normele europene, oferind celor bolnavi şi nu numai condiţii excelente pentru cazare şi masă în frumoasele hoteluri şi vile.
Am întâlnit oameni fericiţi şi mulţumiţi de ce au aflat aici, printre care şi pe SAVETA LAZĂR, în vârstă de 88 de ani, fiica ANEI din romanul „Ion” de Liviu Rebreanu, care „savura” îngheţata împreună cu fiica, nepoatele, strănepoatele şi nora..
Sunteţi aşteptaţi în oraşul staţiune Sângeorz-Băi şi o să vă convingeţi de frumuseţea, puterea de vindecare a locuriloe cât şi de ospitalitatea deosebită.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5