Persoanele vârstnice pot apela la angajaţii Primăriei pentru cumpărături

Primarul Ovidiu Creţu a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că persoanele vârstnice sau aflate în dificultate pot apela la angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială pentru a li se face cumpărăturile, contra cost. Deja sunt persoane care au apelat la administraţia municipală.

          „Persoanele în vârstă, indiferent dacă sunt singure sau soţ şi soţie, care nu doresc să se deplaseze prin oraş şi respectă instrucţiunile, recomandările de a sta acasă, ceea ce este foarte bine şi un lucru esenţial – toţi cei care pot să stea acasă, să stea acasă – dar care au nevoie de pâine, hârtie igienică sau de alte lucruri pot să telefoneze la Direcţia de Asistenţă Socială – 0263.237479. Le va răspunde cineva care va prelua mesajul, trimite o maşină cu un om la adresa respectivă, primeşte o listă de cumpărături şi banii. Omul se va legitima în mod corespunzător, va face cumpărăturile şi le va duce înapoi, va prezenta bonurile şi restul. Credem că în felul acesta putem să-i scutim pe mulţi dintre cetăţenii în vârstă să se deplaseze prin oraş şi riscul de a contacta coronavirus să fie mai mic”, a declarat Creţu.

Comentarii

19/03/20 08:44
cititor

Pai decat sa stea de pomana si sa frece menta prin primarie, mai bine i-ar "scoate " primarul afara, sa ajute batranii si persoanele cu handicap care nu-si pot cumpara cele necesare singuri , ... sa mearga in locul lor sa faca aceste cumparaturi, macar !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5