Peste 100 de bistriţeni au completat formularele de înscriere în USR, numai într-o săptămână

Purtătorul de cuvânt a Uniunii Salvaţi România Bistriţa-Năsăud, Mihai Bălan, a precizat că în urma lansării pe internet a extinderii filialei, numai într-o săptămână au fost înregistrate 100 de formulare de înscriere.

„Ritmul este foarte încurajator pentru noi, însă vom continua pe aceeaşi direcţie, aceleaşi probe, aceleaşi încercări pe care le-am avut şi noi înainte de a ajunge membri USR. Îi vom filtra, îi vom verifica pe fiecare dintre doritorii care şi-au exprimat intenţia. După ce le facem profilul din punct de vedere al moralităţii, integrităţii, „om curat”, le vom vota accederea USR, pe baza majorităţii votului din Biroul Judeţean. Vom rămâne pe aceleaşi principii de a nu accepta oameni care au candidat sau au acceptat funcţii publice sau girate de către un partid. Vom accepta pe cei care au fost membri simpli ai unui partid în trecut, pentru că probabil au vrut să facă ceva O.K., dar nu vom accepta pe cei care au cea mai mică funcţie publică sau girată, inclusiv în cariera de bugetar”, a explicat Mihai Bălan.

Potrivit staff-ului USR B-N, jumătate dintre cei care au transmis formulare de înscriere au vârste cuprinse între 18 şi 30 ani, sunt şi nume cunoscute însă acestea sunt confidenţiale.
Altfel, membrii USR din toată ţara se vor reuni la Sibiu, în acest sfârşit de săptămână, pentru a-şi stabili priorităţile, inclusiv pe plan organizatoric, în pregătirea primului congres al formaţiunii.

     
 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]