Peste 100 de poliţişti au acţionat pe trei schimburi, pe raza întregului judeţ, pentru monitorizarea traficului rutier

Poliţiştii bistriţeni recomandă, atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor să manifeste maximă prudenţă în trafic și să respecte regulile de circulaţie.

Vineri, 60 de echipaje de poliţie şi peste 100 de poliţişti rutieri şi de ordine publică au acţionat pe trei schimburi, pe raza întregului judeţ, pentru monitorizarea traficului rutier, dar şi pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de fenomene meteo periculoase.
Ca urmare a prezenţei active a poliţiştilor, dar şi a conduitei corecte adoptată de cetățeni, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat peste 80 de sancţiuni, în valoare de aproximativ 21.100 lei.
Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut două permise de conducere.
Din totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate, trei au fost pentru lipsa anvelopelor de iarnă, fiind retrase şi trei certificate de înmatriculare.
De asemeanea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 3150 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]