Peste 1000 de elevi şi profesori din Năsăud, la Marşul împotriva vitezei

Peste 1000 de elevi și cadre didactice, din orașul Năsăud, împreună cu polițiștii de la Rutieră, Ordine Publică și Prevenire au organizat “Marșul împotriva vitezei”, în ziua destinată siguranței rutiere.

Plițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei ai Serviciului Rutier și din cadrul Poliției Orașului Năsăud au organizat vineri “Marșul împotriva vitezei”, în contextul Zilei Siguranței Rutiere, din cadrul evenimentului ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

Scopul acestei activități a fost de a conștientiza conducătorii auto cu privire la una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în județul nostru: VITEZA.

"Au răspuns prezent invitației noastre, și le mulțumim pentru implicare, cadre didactice din toate școlile din orașul Năsăud și, alături de copii, au confecționat pancarte cu mesaje preventive și recomandări adresate și menite să-i facă pe conducătorii auto mai responsabili în trafic.

Astfel, elevi de la Școala Generală ”Mihai Eminescu, Colegiile Economic, Silvic și ”George Coșbuc” au defilat pe bulevardul Grănicerilor, din orașul Năsăud, cu semne de circulație, recomandări și au intonat mesaje preventive.

De asemenea, astăzi, în același context,  polițiștii au oferit participanților la trafic pliante cu recomandări și sfaturi, în mai multe localități din județ", se arată în comunicatul IPJ BN.

 

.

Comentarii

09/10/17 06:08
barbier

Cu ce viteză au circulat?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]