Peste 1000 de liberali, la mitingul de la Bistriţa. Ioan Turc: Pentru oRomânie curată, votăm Partidul Naţional Liberal şi spunem DA la referendum!

Peste 1000 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal au participat, joi seara, la mitingul electoral, din faţa Palatului Culturii. Primari, viceprimari,  consilieri judeţeni şi locali, oameni simpli au venit să se întâlnească cu Rareş Bogdan, chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă. Deputatul  Robert Sighiartău – secretar general al PNL, Gheorghe Falcă -  primarul Aradului, Gheorghe Flutur – președintele Consiliului Județean Suceava, deputatul Lucian Bode (Sălaj) au fost alături de liberalii bistriţeni.

„Partidul Naţional Liberal încheie o campanie electorală alături de bistriţeni. Pentru toţi cei care încă se mai întreabă de ce PNL, răspunsul este simplu: atunci când suntem bolnavi, căutăm cel mai bun medic. Pentru viitorul copiilor noştri căutăm întotdeauna cea mai bună şcoală, pentru că ne dorim să ne construim autostrăzile, spitalele, pentru că dorim subvenţii mai mari pentru fermieri, pentru că dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm Partidul Naţional Liberal şi spunem DA la referendum”, a spus preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc,în deschiderea evenimentului electoral.

Turc a menţionat că eurodeputaţii PNL au făcut doar lucruri bine în Parlamentul European, dând ca exemplu pe Adina Vălean, care a eliminat taxele de roaming în Europa, pe Siegfrid Mureşan, care a obţinut bani pentru sprijinirea fermierilor care au suferit de pe urna pestei porcine africane, sau pe Daniel Buda, care a reuşit majorarea granturilor pentru tinerii fermieri.

         „Vrem să trăim într-o ţară normală, într-o ţară civilizată. Uitaţi-văla lista PNL, o deschide Rareş Bogdan, un rămân autentic, un patrot român. (...) Le spun celor de la PSD care încă mai conduc Primăria Bistriţa şi încă mai conduc Consiliul Judeţean că vremea lor a apus. Din Parlamentl European, din primăriişi consilii judeţene, cu un Guvern liberal şi cu un preşedinte cu adevărat responsabil, Klaus Iohannis, vom rda România românilor. Victorie pentru România, victorie pentru bistriţeni”, a transmis Turc.

Prim-vicepreşedintele PNL BN, Stelian Dolha, a spus că în 26 mai, liberalii îi vor arăta lui Liviu Dragnea şi „clicii lui câte parale face PSD”.  „Oamenii ăştia nu cred în nimic.O să ne pună parole de acces pe instituţiile noastre, parole de acces pe oraşele noastre, parole de acces pe casele noastre. Nu mai contează nimic pentru ei pentru că ştiu un lucru: din 26 mai începe declinul”, le-a spus Dolha liberalilor.

Primarul Sorin Hognogi din Spermezeu, cel care l-a însoţit pe Rareş Bogdan şi în turneul electoral din Spania, i-a îndemnat pe cei prezenţi să se implice în politică, pentru bunăstarea comunităţilor. „Mă înclin în faţa dumneavoastră dragi colegi primari, mă înclin în faţa dvs. dragi politicieni care aţi avut curajul să vă luptaţi, să ridicaţi sus ştacheta, şi mă înclin în faţa dvs, dragi prieteni bistriţeni, care aţi venit să spuneţi: România în primul rând”, a transmis primarul Hognogi.

Deputatul Lucian Bode, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, au pus în balanţă calitatea şi competenţa oamenilor din PNL, modul în care s-au dezvoltat administraţiile conduse de liberali, punctând de fiecare dată că PNL este singurul partid care poate învinge PSD. 

„Şi eu mă trag de aici, din Bistriţa. Strămoşiimei vin din Ilva şi Şanţ şi am venit acasă. Am venit pentru tânărul Robert Sighiartău, un om care promite mult şi i-am dat ştafeta de secretar general şi mă mândresc cu el. E omul care a luptat pentru mărirea alocaţiilor copiilor. Din Moldova şi din Bucovina li se va trage pesediştilor, vă garantez eu. Prin Bistriţa trec autocarele Bucovinei spre Torino, spre Milano, spre Londra, pentru că nu avem de lucru. Asta e problema pentru care PSD trebuie să plătească. PSD şi-a tras seva din zonele sărace ale României. Lumea s-a trezit şi nu-i mai iartă. Ei simt asta. Ştiu că nu e uşor, dar Bistriţa este un judeţ de dreapta, bistriţenii aţi rezistat în comunism şi nu aţi avut colhoz, cum să nu rezistaţi acum? Trecătoare este administraţia socialistă. Trebuie să ne mobilizăm duminică la vot. Să profităm de Europa, nu să ne batem joc de ea. Măînclin în faţa primarilor liberali care au rezistat. Acum, când bate vântulpopularilor europeni, când bate vântul schimbării, numai aveţimult de rezistat. Am trecut munţii să vă dau un mesaj de încurajare, Bucovina este cu dumneavoastră”, a spus Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. 

Discursurile deputatului Robert Sighiartău şi ale lui Rareş Bodgdan au încheiat mitingul electoral al liberalilor bistriţeni, încrezători în scorul electoral pe care îl vor obţine duminică la nivel naţional şi judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5