Peste 200 de concurenţi, la Tracking Dracula Hard Enduro Race. Preşedintele Moldovan: Felicit organizatorii acestui eveniment de nota 10!

În acest sfârşit de săptămână, peste 200 de concurenţi din ţară, dar  şi din Danemarca, Germania, Noua Zeelandă, Polonia, Slovacia sau Spania au sosit în Bistriţa-Năsăud pentru a doua ediție a competiției de Hard Enduro Tracking Dracula, ultima etapă din campionatul național.

         Competiţia, ajunsă la cea de-a II-a ediţie, a fost organizată de Asociaţia Sportivă Enduro Club Bistriţa,  având ca partener Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar şi sponsori precum Plan B, Comura, Outsider Racing, Hotel Castel Dracula, Popasul Transilvania, Rombat,  Daco Arhitectura, Smart Consult Expediţii, Terasteel, Baum Bet.

         Vineri după-amiaza, a avut loc prologul, sâmbătă a fost programat traseul Enduro de 90 de km, pe traseul Tihuţa – Valea Strajei, şi premierea, dar şi o petrecere pentru participanţi, duminică desfăşurându-se ultima probă, traseul Enduro de 60 km, pe itinerariul Valea Strajei – Leşu Ilvei – Valea Strajei.

La Clasa Profi, locul I a fost obţinut de Cyprian David (Cehia), pe podium urcând Jozsa Norbert (Cluj) şi Loboz Maciej (Polonia). 

         S-a concurat la cinci categorii, şi anume Clasa A Profi, Clasa B Expert, Clasa C Hobby, Clasa Veterani şi Clasa Fete, premiile variind între 100 şi 500 euro.

„Am avut bucuria să particip la festivitatea de premiere unde cei mai buni dintre cei buni au ajuns pe podium! În ciuda vremii și a probelor dificile, curajul și talentul au triumfat! Felicitări Dan Moldovan și frumoasei tale echipe! Prin astfel de evenimente se promovează locurile frumoase din județul nostru, lucru pentru nu pot decât să felicit organizatorii acestui eveniment de nota 10!”, a transmis, la finalul ecevimentului preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]