Peste 200 de copii plasaţi la asistenţii maternali profesionişti au sărbătorit, prin muzică, dans şi concursuri

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa- Năsăud prin Serviciul Management de Caz Asistenţă Maternală a organizat miercuri, la Baza de agrement Lac, un eveniment dedicat Zilei de 1 iunie pentru copiii plasaţi la asistenţii maternali profesionişti din judeţ.
La petrecere au fost aşteptaţi toţi cei 238 de copii plasaţi la asistenţii maternali din judeţ şi ocrotitorii acestora, care au participat la mai multe activităţi dedicate “Zilei Internaţionale a copilului - 1 iunie”.
În debutul evenimentului, Crina Andreica, directorul adjunct al DGASPC BN, le-a urat copiilor să aibă parte de zile senine, punctând rolul pe care asistenţii maternali o au în creşterea, dar şi educarea acestor copii. ”Mulţumim tuturor partenerilor noştri, în special companiei Comlef, care prin Fundaţia Inocenţi, ne-a spijinit în acordarea codorulor pentru copii. De asemenea, gândurile noastre se îndreaptă spre toţi oamenii sensibili la nevoile si bucuriile copiilor din întreg judeţul Bistriţa-Năsăud, care ne-au fost mereu alături, şi în alte proiecte. Numai împreună putem să facem mai frumoasă copilaria celor lipsiţi poate de voia bună, liniştea, bucuria şi toate celelalte daruri ale copilăriei”, a declarat directorul adjunct al DGASPC BN, Crina Andreica.
Organizatorii le-au pregătit copiilor atât un program de muzică, dans şi Karaoke, dar şi concursuri de alergare, desen, desene pe asfalt, popice mici, jaloane, de îndemânare sau de baloane de săpun.
La mulţi ani!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]