Peste 400 de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe drumurile judeţului

          În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, împreună cu alte structuri  au acţionat în acest week-end  în sistem integrat, pe raza judeţului, în baza planului de acţiune pentru verificarea legalităţii transportului rutier public de persoane.

Astfel, de la demararea acţiunii poliţiştii bistriţeni au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  80.286 lei, fiind reţinute 18 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare auto. Totodată, au fost constatate 4 infracţiuni, informează Poliţia bistriţeană, prin intermediul unui comunicat de presă.

Poliţiştii au acţionat pe raza municipiului Bistriţa, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pe principalele artere pe care se înregistrează valori ridicate, precum şi spre zonele turistice cu afluenţă mare de persoane, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane şi a gradului de victimizare a celor implicaţi, verificarea legalităţii modului de efectuare a transportului de persoane, depistare şi sancţionarea persoanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru prevenirea încălcării regulilor privind trecerile la nivel cu cale ferată. Au fost folosite aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]