Peste 500 de amenzi aplicate de polițiștii bistrițeni, la sfârșit de săptămână! 20 de şoferi au rămas fără permis

În acest sfârşit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum și pentru creșterea siguranței în trafic.Astfel, au fost organizate mai multe acțiuni preventive și s-a intervenit la 116 evenimente, dintre care 107 sesizate prin S.N.U.A.U 112.

"De asemenea, având în vedere condițiile meteo din această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a suplimentat numărul echipajelor de polițiști care au acționat pentru monitorizarea traficului rutier, în tot județul. Pentru evitarea blocajelor, polițiștii rutieri au efectuat controale în trafic, pentru ca toate autovehiculele să fie echipate corespunzător. În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat și aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproape 110 000 lei", se arată în comunicatul IPJ BN.

Totodată, față de 20 de conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli constatate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]