Petru Sigartău: Ieșiți la vot și votați un primar de cuvânt

Mesaj pentru alegători

Dragi bistrițeni,
Am ajuns la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale, pe parcursul căreia am vorbit despre programul meu pentru municipiu - Bistrița, pe calea dreaptă!
În aceste săptămâni de campanie, am avut întâlniri cu dumneavoastră, am efectuat vizite la mai multe firme și am discutat cu oamenii mergând din casă în casă, pentru că am considerat că acesta este cel mai cinstit mod de a interacționa cu omul care urmează să pună ștampila pe buletinul de vot.
Consider că municipiul Bistrița și locuitorii acestuia au destule resurse rămase încă neexploatate de administrațiile locale anterioare. Este nevoie de o implicare activă a cetățeanului în luarea deciziilor din administrație și implementarea unor proiecte care să vină în întâmpinarea nevoilor imediate pe care Bistrița le are.
Rămân la ideea că banul public trebuie administrat corect, iar administrația publică locală trebuie să adopte transparența totală în luarea deciziilor și în derularea proiectelor și trebuie să urmărească creșterea calității lucrărilor care se efectuează.
Echipa de candidați ai PNȚCD pentru Consiliul Local Bistrița este formată din oameni cu pregătire, specializați pe diverse domenii: economic, juridic, social, educativ, oameni în care eu am încredere și care vă vor putea reprezenta cu cinste în forul legislativ al municipiului Bistrița. Știu că este nevoie de o reformă reală în administrația publică, iar aceasta se poate face doar dacă dumneavoastră vă prezentați la vot și votați oameni care au în structura de bază principii moral-creștine și valorile naționale în care am fost educați.
Eu vreau și pot demonstra că politica se poate face și de către oamenii cinstiți, cu frică de Dumnezeu și cu iubire față de aproapele nostru.
Așadar, pe 5 iunie 2016, ieșiți la vot și votați un primar de cuvânt, în persoana lui Petru Sigartău!

Comentarii

04/06/16 09:33
ganditorul

In aceasta campanie electorala la Bistrita nu a fost nimic nou. Toti candidate sau cantonat in vechile si arhicunoscutele dezbateri despre : Wonderland, Piata Decebal, Parcare in Eminescu si Centrul , Intermodal de Transport Public si extinderea Pietonalului.

Eu nu vreau sa ma refer la aceste discuti. Pe mine ma intereseaza ce au solicitat locuitori Bistritei. Mai jos am facut o lista cu doleantele lor si peste patru ani o sa am grija sa verific cate din aceste solicitari au fost realizate.

Locuitori doresc in mod firesc (ca si in alti ani): asfatarea strazilor, apa si canal, iluminat public si parcari.

Insa in aceasta campanie au fost solicitate de locuitorii orasului si alte lucruri mai punctuale:
-Pista de Biciclete Zi de Zi (pe strazile Drumul Cetatii, Calea Clujului si Lucian Blaga).
- Sensuri giratori la itersectile strazi Drumul Cetati cu Drumul Dumitrei Vechi respective cu Drumul Tarpiului.
-Trecere de pietoni pe Drumul Cetatii in dreptul terenurilor de tenis
-Program verde de sprijinere a amplasari de panouri solare la case
-Pasarela peste calea ferata zona pasaj gara
-Denumiri pentru noile cartiere ale orasului
-Semafor la trecerea de pietoni de la Kaufland de pe strada Independentei
-Mini zoo cu animale domestice
-Intabularea terenurilor din Viisoara
-Sistem de supraveghere video pe Drumul Cetatii.
-Unirea strazilor Colibitei cu Artarilor
-Realizarea Variantei Ocolitoare Sud
-Tren de rugby, sala pentru volei, sala gimnastica.

Aceasta lista nu este completa fiindca nu cred ca am reusit sa baleiez tot spatiu online.

Sper ca politiceni sa realizeze si ce vor oameni si nu numai ce vor ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5