Piese scutere noi: achizitie pe timp de vara sau de iarna?

O vorba celebra din batrani spune cam asa: „Fa-ti iarna car si vara sanie.” Cu alte cuvinte, inaintasii nostri cunosteau cel mai bine care erau perioadere prielnice din ani pentru efectuarea de cumparaturi. Mai mult, obtinerea unor preturi avantajoase la unele produsele depinde de sezonul in care acestea sunt solicitate de catre un numar mare de catre utilizatori, aspect care impacteaza direct si imediat asupra pretului de vanzare.

      Cam acelasi lucru se petrece si in cazul achizitionarii si inlocuirii acelor piese scutere de care ai nevoie. Deci, cel mai indicat ar fi sa profiti la maxim de ofertele de sezon, pentru ca operatiunile de revizie ale scuterului sa fie respectate.

           In ceea ce priveste cel mai bun moment de achizitie a unui set complet de piese scutere, fiecare rider tinde sa isi stabileasca propria sa strategie. In functie de aceasta abordare, mai mult de 60% dintre ei sunt de parere ca cea mai buna perioada pentru a-ti completa stocul de piese scutere pe care sa le in garaj pentru zile negre ar fi luna august, la final de vara. August este considerata o luna linistita, majoritatea oamenilor fiind plecati in concedii. Doar urgentele mai cumpara noi componente pentru scuter, in caz ca cele vechi se uzeaza pe „nepusa masa”.

           De partea opusa se plaseaza sustinatorii achizitiei de noi componente pe timp de iarna, in lunile decembrie-ianuarie, atunci cand scuterul tau asteapta cuminte in garaj incalzirea vremii si iesirea in actiune! Tot atunci, magazinele si service-urile nu sunt atat de solicitate!

Piese scutere achizitionate vara

          Poate ca la final de vara ar fi o perioada in care merita sa iti completezi stocul de piese. Vremea este calduroasa, te deplasezi mai usor sau te simti mai lejer in confortul propriei locuinte. In plus, eviti perioada septembrie-octombrie, atunci cand ultimele pregatiri pentru a baga scuterul in „hibernare”sunt in toi! Luna august vine cu oferte destul de atractive din partea unor dealeri acreditati precum scuter-mania.ro.

           Nu te-am convins inca suficient? Trebuie sa iti mai spunem ca achiziile din aceasta perioada te scutesc de griji suplimentare in conditiile in care vehiculul tau este solicitat la maxim, iar operatiunile de reparare si inlocuire devin iminente.

Achizitia de piese scutere pe timp de iarna

           Achizitia de piese scutere pe timp de iarna, in speta, in decembrie-ianuarie, se poate dovedi o reala afacere. In aceasta perioada, vanzarile dealerilor de piese dedicate vehiculelor pe doua roti cunosc un trend descendent, astfel ca acestia vin cu oferte atractive, mai ales ca, din martie, incep pregatirile pentru noul sezon moto. Statistic vorbind, aproape jumatatate din fanii sporturilor pe doua roti profita de perioada de iarna pentru a pregati scuterul de noul sezon, dar si de efectuarea reviziilor obligatorii.         

Daca nu te-ai decis inca, mai ai timp de gandire! Dealerul scuter-mania.ro vine cu variante multiple care te scapa de stresul alergaturilor dupa inlocuirea de piese scutere!

(sursa foto free pixnio.com)

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5