Pietoni indisciplinaţi, victime ale accidentelor de circulaţie

     Două persoane care au traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, au devenit victimele unor accidente rutiere petrecute în acest sfârşit de săptămână.

          Astfel, vineri, pe Drumul de Centură din municipiul Bistriţa, un tânăr, în vârstă de 27 de ani din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism,

a surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Urmeniş, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis fără să se asigure. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

          Luni dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DN 17, pe raza localităţii Baţa, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

       „Din verificările efectuate la faţa locului de poliţişti, s-a stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Surduc, judeţ Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Baţa,  în direcţia de mers Dej-Beclean, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Petru Rareş, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a DN 17, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la spitalul orăşenesc Dej, în vederea acordării de îngrijiri medicale.”, se arată în comunicatul IPJ BN.

         În ambele cazuri au foist deschise dosare pentru vătămare corporală din culpă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]