Plastsistem participă la Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii de la Kiev

Plastsistem SA participă, zilele acestea, alături de alte şase societăți comerciale româneşti producătoare de materiale de construcţii la cea de a XVII-a ediție a Târgului Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild – 2013, care are loc în perioada 20-22 februarie 2013 la Kiev, Ucraina.
Participarea firmelor româneşti la manifestarea de la Kiev a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociația Producătorilor de Materiale de Construcţii, se arată în comunicatul postat pe site-ul ministerului.
Companiile româneşti prezente la Târg (Adeplast, Aris Electra SRL, Ceramica Iaşi SA, Hobas Pipe System SRL, Plastsistem SA, Royal Land Impex SRL, Saint-Gobain Glass România) au expus o gamă largă de materiale de construcţii în cadrul pavilionului naţional, care a fost vizitat de oficialităţi din ţara gazdă, precum şi de peste 60 de importatori şi distribuitori ucraineni din domeniu.
Ediţia din acest an, a XVII-a, a Târgului Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild beneficiază de prezenţa a peste 320 de expozanţi din 32 de ţări, dintre care nouă cu pavilion naţional Germania, Belarus, Portugalia, Ungaria, Italia, China, România, Turcia şi Finlanda. Au mai fost prezente, de asemenea, firme din Grecia, Iran, Spania, Coreea, Lituania,
Emiratele Arabe Unite, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, SUA, Taiwan, Franţa şi Ucraina.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]