Platforma RO100, înfiinţată de Dacian Cioloş, va fi lansată la Bistrița. Dezbatere moderată de Monica Halaszi!

Platforma Ro100, înființată de către Dacian Cioloș, aduce în discuție și la Bistrița un subiect fierbinte al zilelor noastre, unul care ne influențează atât viața noastră de zi cu zi, cat și viitorul copiilor noștri: votul. Este suficient să deschidem televizorul sau calculatorul pentru a vedea unde a adus lipsa votului România.

Mergând mai departe, in context european, observăm o și mai mare apatie civică privind alegerea reprezentațiilor noștri în Parlamentul European. Cum alegerile europarlamentare sunt și proximul test electoral in România, noi, cei din Platforma Romania 100 Bistrița, ne-am gândit că o dezbatere publică pe această temă este de bun augur. 

Astfel, miercuri 27 iunie, de la ora 17, la Hotel Metropolis vă invităm la evenimentul de lansare a filialei locale a Platformei Romania 100. În acest sens, vom avea alături de noi, într-o dezbatere cât se poate de interactivă, două personalități publice cu expertiză în domeniul drepturilor omului și al mecanismelor democratice. 

Valeriu Nicolae, expert in politici sociale, activist, ONG-ist, câstigător în 2012 al premiului UNESCO și în 2013 al titlului de cetățean de onoare oferit de Parlamentul European. 
Valentin Naumescu este conferenţiar doctor abilitat la Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Este expert independent al Comisiei Europene, conducător de doctorate în domeniul relații internaționale și studii europene. De asemenea, a fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe (2005-2007), consilier diplomatic în Centrala M.A.E. (2007-2008) şi Consul General al României la Toronto (2008-2012). 


Moderează dezbaterea doamna profesor Monica Halaszi, membru fondator RO100 Bistrița

Intrarea este liberă, iar intervenția publicului in dezbatere este binevenită! Contact: [email protected]

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]