Plecaţi pentru un trai bun în străinătate au revenit acasă în sicrie ! Uţu Mujdei şi Florin Andrecuţ, tinerii din Pietriş morţi în floarea vârstei, în accidentul de pe Rin, conduşi, azi, pe ultimul drum

Uţu Mujdei şi Florin Andrecuţ, tinerii din Pietriş morţi în floarea vârstei, în accidentul de pe Rin, sunt conduşi, azi, pe ultimul drum !
O tragedie s-a abătut peste comunitatea din Cetate la aflarea veştii că Uţu Mujdei şi Florin Andrecuţ din Pietriş, plecaţi pentru un trai mai bun în Germania, au murit într-un accident, ce a avut loc pe fluviul Rin, ambarcaţiunea în care se aflau fiind răsturnată de curenţii puternici.
În urma accidentului o fetiţă de şase ani, dar şi Florin Andrecuţ, de 29 de ani, au murit. Mai multă lume a sărit în ajutorul celor căzuţi în apă, printre care şi Uţu Mujdei, de 22 de ani, care a murit în drum spre spital.
Florin Andrecuţ alături de cele două nepoate ale sale, se plimbau cu barca pe Rin, pe o porţiune a fluviului unde curenţii sunt foarte puternici şi navigaţia ambarcaţiunilor private este interzisă. Mai mult, pasagerii bărcii nu aveau veste de salvare.
Florin avea familia alături de el în Germania, atât părinţii cât şi fratele mai mare, la Pietriş rămânând un singur frate, iar pe Uţu îl aştepta acasă mama şi mai avea două surori, una la Bistriţa şi una în Moldova. Cei doi tineri nu erau căsătoriţi. Bunul Dumnezeu să le aşeze sufletul în rândul drepţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]