Plimbare fatală pentru un copil din Romuli

Un copil şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost rănit, după ce au căzut dintr-o remorcă tractată de un autoturism de teren. Accidentul s-a petrecut luni, pe DN 17C, în localitatea Romuli.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud, cei doi minori, T.N., în vârstă de 14 ani, şi G.I., în vârstă de 11 ani, ambii din Romuli, se aflau în remorca tractată, aşezaţi pe încărcătura de bănci din lemn. „La un moment dat, ansamblul de autovehicule a fost depăşit de autotrenul condus de Gheorghe I., de 48 ani. din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş. Din cauze în curs de stabilire, încărcătura din remorcă a alunecat pe carosabil, antrenând în cădere şi pe cei doi minori”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

În urma accidentului, a rezultat decesul lui G. I. (11 ani) şi rănirea uşoară a lui T. N. (14 ani). Conducătorii auto au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiind recoltate şi probe biologice de sânge. În acest caz, cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Serviciul Rutier.

Şoferul autoturismului implicat în accident, Gheorghe C., în vârstă de 24 ani, se căsătorise la finele săptămânii trecute. Luni, bărbatul a vrut să transporte băncile pe care le folosise la petrecere, în Dealul Ştefăniţei. Cei doi copii l-au ajutat şi apoi aiu insistat să meargă cu maşina. Plimbarea i-a fost fatală celui mai mic dintre ei.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]