PMP BN îşi propune să obţină câte un mandat de senator şi deputat

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a anunţat obiectivul electoral pe care şi-l propune formaţiunea la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. În fapt, PMP are drept target câştigarea unui mandat de deputat şi a unui mandat de senator.
 
Ne propunem senatori şi deputaţi... Cel puţin un senator şi un deputat. Se va schimba scena politică. Realist vorbind, un senator şi un deputat”, a precizat Simionca.
 
Întrebat dacă PMP mizează pe un non-combat al foştilor membri PDL din PNL, mai ales în zona Transilvaniei, aşa cum se discută în opinia publică, Ionuţ Simionca a explicat că la Bistriţa nu poate fi vorba despre aşa ceva. „Cred că la Bistriţa nu e cazul foştilor PDL-işti să facă non-combat. Toţi ştim, cei care candidează sunt din PDL, cel puţin din Camera Deputaţilor. Nu mizăm pe treaba aceasta. Mizăm pe munca pe care o depunem. Bineînţeles, e o problemă pe care PNL o are, o luptă continuă în partid. După cum vedeţi, la noi fuziunea s-a făcut bine, la ei încă nu e făcută. Mizăm pe munca pe care o depunem, a oamenilor din teritoriu, a consilierilor, a celor care doresc să facă parte din echipa noastră şi a celor care doresc să se implice direct. Bineînţeles, o să profităm de faptul că sunt neorganizaţi”, a menţionat Ionuţ Simionca.
 
La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud PMP a reuşit să strângă 5480 semnături, care au fost deja transmise la nivel central, la sediul partidului mai existând alte liste cu aproximativ 700 de semnături. PMP a depus la nivel central peste 340.000 semnături, având şi o rezervă de peste 200.000 de semnături, dându-se un semnal de forţă şi de organizare ale partidului. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]