PNG-CD îşi pregăteşte candidaţii pentru parlamentare

Filiala bistriţeană a Partidului Noua Generaţie – Creştin Democrat a transmis conducerii centrale propunerile pentru cele şase colegii uninominale de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Potrivit liderului judeţean Iacob Brănişteanu, o decizie finală va fi luată de staff-ul de la Bucureşti, în perioada următoare.

Preşedintele PNG-CD BN s-a ferit să-i deconspire pe colegii care doresc să se înscrie în cursa parlamentară, confirmând însă candidatura sa pentru un colegiu de la nivelul judeţului. La alegerile locale, PNG-CD a obţinut un mandat de primar prin Ilie Avram, la Prundu Bârgăului, două fotolii de viceprimar – Ioan Parasca (Josenii Bârgăului) şi Marcel Tătar (Lechinţa) – şi 23 de consilieri locali. Ca vot politic, PNG-CD a înregistrat la nivelul judeţului 3.286 de voturi, în timp ce Iacob Brănişteanu a obţinut 4.445 dintre preferinţele electoratului bistriţean.

În ceea ce priveşte vizita preşedintelui PNG-CD, George Becali, la Bistriţa, cu ocazia partidei de sâmbătă dintre Gloria Bistriţa şi Steaua, Iacob Brănişteanu rămâne sceptic în privinţa unei reuniuni politice. “De obicei, nu face întâlniri politice înainte de partidele pe care le dispută Steaua. O invitaţie pentru a vizita comuna Prundu Bârgăului i-a fost transmisă preşedintelui George Becali, dar deocamdată nu a fost dat vreun răspuns”, ne-a declarat liderul PNG-CD Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]