PNL B-N anunţă mobilizarea generală

Întorşi recent de la Baia-Mare, liberalii şi-au prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, strategiile de campanie electorală. La Baia- Mare, Crin Antonescu s-a întâlnit cu liderii liberali din cele şase judeţe care fac parte din Regiunea de Dezvoltare N-V, printre care şi filiala PNL B-N condusă de Ioan Ţintean. Potrivit declaraţiilor de la Baia Mare, ţinta liberalilor la alegerile prezidenţiale este un scor de 25%, turul doi şi câştigarea alegerilor.

„Suntem tot mai determinaţi, asta şi datorită faptului că începem să ne consolidăm poziţia a doua. Potrivit ultimului sondaj de opinie, Crin Antonescu ocupă poziţia a doua cu 19%, după Traian Băsescu cu peste 30%. Din discuţiile purtate cu Crin a rezultat păreri că Sorin Oprescu va intra în competiţie şi din acest motiv se amână congresul PSD. Am înţeles că s-au făcut presiuni asupra lui Oprescu din partea unei delegaţii condusă de Vanghelie, ca acesta să nu candideze (…) Trebuie să aducem 30.000 din voturi pe judeţ pentru Crin Antonescu. În perioada următoare, echipele lui Crin vor împărţi scrisorile şi ziarele, special tipărite, în mediul rural”, a declarat Ioan Ţintean, preşedinte interimar PNL B-N.

„Rezultatele pe care PNL le obţine la aceste alegeri depind de intrarea partidului la viitoarea configurare a Guvernului. Miza este să sensibilizăm electoratul pentru alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie. Cu cât reuşim să fim mai prezenţi în mijlocul electoratului, cu atât reuşim să îl atragem de partea noastră. Bazinul electoral al PNL este în Ardeal. De data aceasta cade pe umerii ardelenilor de a avea sau nu un preşedinte liberal”, a afirmat Stelian Dolha, preşedinte interimar PNL Beclean.

„În 2004 am coordonat campania lui Băsescu, un produs uşor de vândut în acea vreme, greu vandabil în această perioadă. Mă bucur că, acum sunt în campania unui candidat simpatic, greu de contestat. Crin Antonescu nu poate fi atacat nici de pe uscat, nici de pe apă, nici din Cosmos (…) Sper să scoatem un scor dublu în organizaţiile unde am avut sub 5%, ca să nu afectăm rezultatul final al judeţului (…) Mi-am luat concediu fără plată şi vin în fiecare joi, acasă, doar pentru a-l susţine pe Crin ”, a precizat Valer Bindea, fostul secretar de stat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]