PNL insistă pentru adoptarea votului prin corespondenţă, în sesiunea extraordinară din august

Deputatul Stelian Dolha, copreşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, consideră că adoptarea proiectului de lege privind votul prin corespondenţă, în regim de urgenţă, reprezintă o datorie morală faţă de românii din Diaspora.

         „Vom insista, noi, Partidul Naţional Liberal, în adoptarea de urgenţă a proiectului legii votului prin corespondenţă, pentru că legislaţia în vigoare nu ne permite să trecem pragul lunii august a acestui an. Eu cred că suntem datori faţă de prietenii, fraţii noştri, de peste mări şi ţări, românii din Diaspora, să adoptăm acest proiect de lege într-o sesiune extraordinară la sfârşitul lunii august.

         Românii din Diaspora cred că au făcut mai mult pentru noi şi merită acest lucru. Sute de km au venit la vot, cu noaptea în cap şi au stat, totuşi, până la închiderea urnelor. Mulţi dintre ei nici măcar nu au mai reuşit să voteze. Pentru gestul lor, pentru ceea ce reprezintă ei pentru noi, repet, suntem datori ca acest proiect de lege să-l votăm la sfârşitul lunii august”, a declarat deputatul Dolha, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Liderul liberal i-a invitat şi pe parlamentarii Puterii „să-şi rupă câteva zile de vacanţă la sfârşitul lunii august”, astfel ca, în sesiune extraordinară, să fie adoptată această iniţiativă legislativă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]