PNL Tiha Bârgăului demontează proiectele actualului primar: Toate aceste proiecte le-ai moştenit de la Vasile Dologa!

"Dacă minţi de tânăr, când eşti mare numai te joci!"
Domnule Vasile Şut, cu pliantul pe care l-ai distribuit prin comună, sinceri să fim, te-ai făcut de cacao! Manevre, manipulări şi minciuni mai mari nu există. Dacă minţi aşa în primul mandat, ce se va întâmpla dacă prinzi pe al doilea?


În sfârşit, hai să demontăm fiecare capitol:
1. Canalizare în Piatra Fântânele- bani aruncaţi de pomană- nu va funcţiona niciodată. În Piatra Fântânele nu există reţea de apă. Ce facem: întâi îmbrăcăm cămaşa şi pe urmă maieul?
2. Construcţie poduri- toate rămase din strategia de dezvoltare a comunei efectuată de Vasile Dologa;
3, 4, 5, 6, 7, 8- Nu mai povesti de reabilitari şcoli pentru că toate proiectele au fost efectuate de Vasile Dologa. Chiar două şcoli au fost construite din temelie de Vasile Dologa şi anume Şcoala Gimnazială Tureac şi Şcoala Gimnazială Piatra Fântânele.
9. La acest punct ne-ai lăsat cu gura căscată pe toţi. Domnule, cu aceşti bani, adică 2,11 milioane de euro trebuia să ajungi până în Ucraina. Hai serios, aici te-ai încurcat în cifre! Cu banii aceştia trebuia să-l asfaltezi. Păi jumătate drumul acesta este asfaltat de Dologa Vasile. Doar de la punct control ai cheltuit peste 10 miliarde de lei?
10. Nu te-ai încurcat cu punctul 9. Pentru Dumnezeu şi la punctul 13 ai tot reabilitări de drumuri comunale- aici suma este mai mare. Omule, minte-ne mai frumos, ce dracu' ai cheltuit pe drumuri comunale aproape 6 milioane de euro? Mai lasă ceva de acolo!
11. Construire platformă de gunoi de grajd- o prostie mai mare nici că se putea- nici nu vrem să o comentăm.
12. La iluminat public ai montat becuri cu leduri şi s-a dublat suma cu întreţinerea.
13. Hai las-o baltă că nu te crede nimeni!
14. Regularizarea râului Bârgău nu are nicio legătură cu primăria! Este o investiţie a Ministerului Apelor şi Pădurilor- fii rezonabil!
15. Cu apa din Piatra Fântânele las-o mai moale- acolo nu a existat nici o preocupare din partea ta- să fim serioşi!
Hai să fim serioşi, din toată afacerea asta: mai laşi şi tu, mai adăugăm şi noi...şi ajungem cu indulgenţă la un sfert din banii pe care zici că i-ai cheltuit din fonduri guvernamentale.
Aşa ar fi cinstit!
La fonduri europene ne omori de tot, şi anume: toate aceste proiecte le-ai moştenit de la Vasile Dologa. Mai lasă-ne pentru că toată lumea ştie că le-ai primit cadou de la fostul primar!
La căminele culturale ce să mai spunem?
Toate erau construite şi modernizate de Vasile Dologa. Acum cine este de vină că nu ţi-a plăcut culoarea faianţei şi a gresiei?
Singurul tău proiect este acel drum agricol care va fi un fiasco- este subevaluat iar contrubuţia comunităţii va fi enormă.
D-le, cu drumurile forestiere ne-ai omorât de tot- cred că nici tu nu ştii ce zici! Cu apa şi canalul ai dat lovitura, domnule!
Mai precis să ne spui unde curge apa şi rahatul în Tiha Bârgăului, la vale sau la deal?
În Tiha se pare că totul curge la deal.
Nu vrem să fim răutăcioşi, dar canalizarea cu zeci de pompe este cel mai rău proiect atâta timp cât se putea efectua un sistem de canalizare care să funcţioneze pe principiul gravitaţional.
Măi omule, ne-ai ameţit cu kilometri de apă şi canal şi staţii peste staţii de pompare. D-le, 40 de km sunt până în Vatra Dornei.
Pe bune, tu chiar vrei să faci tot ce scrie în această fiţuică? Atunci îţi trebuie multe mandate, dar câştigate cu cinste şi onestitate.
Apropo: Nu mai găsiţi pe unul care să facă ceva (orice) ca să mai creeze ceva emoţie???- nu ne gândeam la foc!
Vă pricepeţi la aşa ceva de minune!

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5