Poartă masca, păstrează distanţa! Poliţiştii şi jandarmii, în controale!

Prevenirea răspândirii Coronavirusului - prioritatea autorităților! Forțele de ordine continuă verificarea respectării măsurii distanțării sociale și a purtării măștii de protecție!

Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, gări și autogări, mijloace de transport în comun sau în regim taxi pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, prevenirea și limitarea răspândirii Coronavirusului.

Inspectoratul Județean de Poliție raportează faptul că ieri, 22 iulie, au participat în misiuni de verificare 40 de politiști și polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului. Au fost legitimate 141 de persoane și au fost oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6000 de lei.

Tot în acțiunile de ieri, jandarmii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală, fiind aplicate 23 sancțiuni, astfel: 10 amenzi în valoare de 2.500 lei, respectiv 13 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Constant, în acțiunile desfășurate, reprezentanții forțelor de ordine atrag atenția cetățenilor asupra importanței purtării în mod corect a măștii de protecție și a respectării măsurilor de protecție sanitară și distanțare socială. Acest tip de activități vor fi desfășurate în continuare.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Respectarea acestor măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară!

Numărul cazurilor de infecție cu noul Coronavirus este în creștere la nivel national, astfel că protejarea sănătății voastre și a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanțare socială și purtarea măștilor de protecție trebuie să devină prioritară și pentru dumneavoastră!

 

 

Comentarii

26/07/20 11:40
cititor

" Scorbaciul cu bube " ... ala-i sfant !
Trageti-le cate 3 scorbace la aia pe care-i prindeti fara masca ... si va garantez io ca nu-l veti mai gasi alta data fara ... Amenzile le platesc numai pensionarii si salariatii care au cont in banca... ( si la care daca nu platesc li se retine direct din cont, din oficiu ) si prostii ( farierii ) ... mai ales daca ce-i pe ei e si-n valiza si nu are ANAF-ul ce le confisca si executa silit , da... " scorbaciul cu bube " va asigur ca da rezultat .
Uitati-va cum aplica masurile de ordine publica politiile din Orientul indepartat ( India, Malaiezia, Indonezia... etc.etc. ) cand ii croieste cu bastoanele de bambus peste cur de jar mananca ... si n-au cui se " plange " ori pe cine " reclama " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5