Pod peste Someş şi patru străzi modernizate în Năsăud, cu fonduri guvernamentale de peste 9 milioane lei

Documentaţia pentru cele două proiecte finanţate la Năsăud în etapa a II-a a Programului Naţional de Dezvoltare Locală, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, se apropie de final. Practic, documentaţia tehnică este finalizată, fiind aşteptate emiterea avizelor de la instituţiile abilitate, în speţă avizul de mediu şi cel de la Regionala CFR, pentru unul dintre obictivele de investiţii.
Este vorba despre edificarea unui pod cu o bandă de circulaţie peste râul Someşul Mare, în cartierul Luşca, cu o valoare estimată de 3.104.637 lei şi de modernizarea a patru străzi – Horea, Mihai Eminescu, Valea Căstăilor şi Valea Găgii – cu o lungime de peste 4 km, cu o valoare estimată de 6.111.544 lei.
„După ce vom avea toate documentaţia, cele două proiecte vor fi depuse la Ministerul Dezvoltării, unde vor fi evaluate de specialişti. Ulterior va fi semnat contractul de finanţare şi va fi stabilit termenul de derulare a proiectelor şi a finanţării, pentru că vorbim de finanţare multianuală”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]