Poliţia Bistriţa a câştigat competiţia de minifotbal din cadrul IJP B-N! Armata a luat Cupa Poliţiei!

Nu mai puţin de 10 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au participat la competiţia de minifotbal, la nivel intrainstituţional., care a avut loc în această săptămână. Pe locul I s-a clasat echipa Poliţiei municipiului Bistriţa, locul II fiind obţinut de Poliţia oraşului Sângeorz Băi, în timp ce pe treapta a III-a a podiumului a urcat echipa IPJ B-N.

         Joi, a fost programată competiţia de minifotbal la nivel interinstituţional, dedicată Zilei Poliţiei Române. La turneu au participat opt echipe invitate, şi anume de la IPJ B-N, ISU B-N, IJJ B-N, Poliţia municipiului Bistriţa, Poliţia Locală Bistriţa, Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” şi IPROEB. Pe locul I s-a clasat  echipa Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, locul II a fost ocupat de echipa IPJ B-N, iar pe locul III au fost cei de la ISU B-N

Organizatorii competiţiei, şi anume Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa, a acordat câştigătorilor, participanţilor diplome, cupe, trofee şi fanioane.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]