Poliţişti bistriţeni ce ne fac cinste ! Paul Andreica, declarat polițistul anului, iar Leontin Marte a primit medalia de onoare

12 ofițeri și 80 de agenți de poliție bistrițeni avansați în grad, cu ocazia aniversării celor 195 de ani de existență a Poliției Române.
La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a avut loc ceremonia de avansare în gradul profesional următor a unor ofițeri și agenți de poliție.
Ne-au onorat cu prezența doamna Diana Șipoș, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenț, prefect al județului Bistrița-Năsăud, domnul Nicolae Marius Sepi, secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, domnul Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, precum și șefi de instituții și structuri din domeniul apărării naționale a ordinii și siguranței publice.
După intonarea Imnului Național de Stat al României s-a dat citire mesajelor Ministrului Afacerilor Interne și Inspectorului General al Inspectoratului General al Poliției Române.
În continuare, conducerea inspectoratului a citit ordinele de avansare în grad și i-a felicitat pe polițiști. Au fost avansați la termen 12 ofițeri și 80 de agenți de poliție.
Pentru rezultate remarcabile desfășurate în anul precedent a fost avansat înainte de termen un ofițer de poliție.
De asemenea, în cadrul ședinței festive, conducerea inspectoratului a recompensat cu mulțumiri scrise 38 de polițiști, din care 6 ofițeri și 32 de agenți de poliție pentru implicarea în identificarea și prinderea autorilor unor infracțiuni grave, pentru destructurarea unor grupări infracționale, pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de prevenire pe risc rutier și pentru rezultate deosebite pe linie de criminalistică.
Totodată, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a acordat titlul de polițistul anului pe linie de investigații criminale, domnului comisar șef de poliție Andreica Paul Leon, șeful Serviciului de Investigații Criminale și o medalie de onoare agentului șef principal de poliție Marte Leontin din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi, pentru merite deosebite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]