Poliţiştii bistriţeni fac percheziţii în judeţul Iaşi, pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi din locuinţe!

Patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de polițiștii din Bistrița-Năsăud pentru destructurare unei grupări specializate în comiterea de furturi din locuință

În această dimineață, polițiștii bistrițeni specializați în investigații criminale au descins la locuințele a 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință, pe raza județului Bistrița-Năsăud. Toate perchezițiile sunt desfășurate într-o localitate din județul Iași.

Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada ianuarie-august 2020, ar fi sustras bani din locuințele a cinci persoane din județul Bistrița-Năsăud. Prejudiciul cauzat este de peste 85.000 de lei.

La percheziții participă polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5